Hol és Mikor?

Hol?

Én Olaszországban élek, te pedig valószínűleg Magyarországon, a távolság mégsem probléma! Online, videóórák keretében, tanulhatunk együtt olaszul. Egy egyszerű kattintással idecseppensz hozzám Rómába.

A videóórákat itt, a honlapomon található osztályteremben tartom, ahová rendkívül egyszerűen, az OSZTÁLYTEREM menüpontból, a tőlem kapott hitelesítő adatokkal (felhasználónév és jelszó) léphetsz be.

Nem kell programokat letöltened, telepítened és konfigurálnod!!!

Mint minden tanítványomnak, neked is kialakítok egy saját, személyre szabott virtuális osztályteremet, amelyhez kizárólag neked van hozzáférésed.

Itt találkozunk a videóórák alkalmával, de egyedül is bármikor bejelentkezhetsz, és igénybe veheted a kiegészítő tananyagot (nyelvi kvízek, hanganyagok, videók, felmérő tesztek stb.), amelyet a te egyéni szintednek és szükségletednek megfelelően, folyamatosan töltök fel. Itt adhatod be a javításra kész házi feladataidat is.

Az osztálytermeim a MOODLE platformot (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment) használják alapul, amely az e-learning területén immár világszerte elterjedt, nagy népszerűségnek örvendő, remekül működő rendszer.


Különféle eszközei tökéletesen imitálnak egy jól felszerelt iskolai környezetet. Az interaktív tábla használata, a képernyő megosztása, videók együttes megtekintése, audiók közös hallgatása lehetővé teszik, hogy a videóórák, a diák valamint a tanár számára is, az élőben tartott órák élményét nyújtsák.

A legkényelmesebb alkalmazási módot kétségtelenül a számítógép biztosítja, de telefonodról vagy tabletedről is gond nélkül használhatod!


Ha ki szeretnéd próbálni, keress meg, hogy időpontot egyeztessünk az első ingyenes próbaórára!


Mikor?

Amikor neked a legkényelmesebb! A hét bármely napján, akár hétvégén is, délelőtt, délután, vagy akár az esti órákban.

 

Olaszórák

Óradíjak